A 2014-es labdarúgó vb hírei     |    Ezüst Kehely Patika - Sopron   
FőoldalHírdetésekÜgyfélkapuSzolgáltatásokKapcsolat
Cégnév:  Tevékenység: 
Megye:  Keresőszó: 
Város: 

  Főnix-Camping - Tiszamogyorós
Weboldal: http://tiszamogyoros.gportal.hu

4600 Kisvárda , Halasy u. 32. (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Telefonszám: 06-20/388-6014,
E-mail: fonix.camping@freemail.hu

Információ:
Kedves Vendégeink, a vízi-túrázók körében a Katkó család szíves vendégfogadása, és a Katkó féle babgulyás az elmúlt 15 év során fogalommá vált. Ez feledtette sokakban az egyéb szociális hiányosságokat. családi vállalkozásunkat megerősítettük Gyöngyösi Lajos barátunk és üzlettársunk személyével, ami lehetővé tette, hogy egy üdülőlő központot építsünk ki lassan, de bíztosan a Tisza folyó 650-es fkm-nél, immár közösen, közös célokkal, a vendégeink kényelmét bíztosítva. Ímmár nem csak a Felső-Tisza vadregényes tája lesz a vonzerőnk, és nem csak a vízi-túrázókat tudjuk minden igénynek megfelelően kiszolgálni, hanem minden más igényt is. A sportegyesületek edzőtoborozásától az erdei iskolán keresztül minden egyéb szolgáltatással állunk kedves vendégeink szolgálatára. Aki nyugalomra vágyik jól teszi, ha " feledi a " Tisza folyó kiemelt üdülő helyeit és inkább a folyó 650-651 fkm-nél található Főnix Camping érintetlen természeti vonzásának enged.
A Főnix-Cempingbe érkező vendégeknek a környezet biztosítja a csendes, nyugodt pihenést és azt a lehetőséget, hogy azzal foglalkozzanak amit a legjobban szeretnek.

A Főnix adottságaival biztosítja a nyugodt körülményeket üzleti tárgyalások, munkaebédek, vállalati rendezvényekcsapat építő tréningek lebonyolításához.

Kiváló területi adottságai kedveznek a vízitúrázók táborozási lehetőségének, az iskolák erdei táborozásának, sátortáborban, illetve apartmanokban történő szálláshelyen.

Alkalmas sport egyesületek edző táborozására. Óvodások, kisiskolások egy napos kirándulására, a "madarak fák napja" alkalmából Tiszamogyoróson immáron hagyomány a Nemzetközi Tisza-túra.

Minden év julius utolsó hetében érnek hozzánk. Ezt az eseményt a Természetbarát Szövetség szervezi Bustyaházától-Szegedig. A hagyományok soraiba tartozik a Zöld Kerék Alapítvány által szervezett kerékpárosok hete.

Méltán vagyunk büszkék az immáron IV. alkalommal megrendezésre kerülő Főnix-Kupára, a hagyományőrző íjász versenyre. Háromnapos színes programmal várja az ide látogatókat.

Előzetes időpont egyeztetés után, óvodák, gyermek otthonok, idős otthonok, nyugdíjas klubok térítésmentesen egy napot a parkosított kertet, játszóteret, szalonnasütőt igénybe vehetik, ahol grillpartit, vagy bármilyen programot kialakíthatnak.


Tevékenységek:
kemping, vendéglátás, szállás
  Fotók
FőoldalHírdetésekÜgyfélkapuSzolgáltatásokKapcsolat
Minden jog fenntartva! Maelektronika 2000 Kft. Linkgyüjtemény:

Ha pontos, megbízható személyszállítást keres forduljon cégünkhöz!

Pannon Interaktív