A 2014-es labdarúgó vb hírei     |    Ezüst Kehely Patika - Sopron   
FőoldalHírdetésekÜgyfélkapuSzolgáltatásokKapcsolat
Cégnév:  Tevékenység: 
Megye:  Keresőszó: 
Város: 

  Naturport Egészség Központ - Dr. Leitem Ágnes
Weboldal: http://www.naturport.eu/

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 55. I./1. (Budapest)

Telefonszám: 1/238-0909, 20/913-7065
Fax: (1) 238 0910
E-mail: info@naturport.eu

Információ:
Megújult Egészség Központunk célja az Ön belső harmóniájának helyreállítása és fenntartása. A külső környezeti hatások okozta testi és mentális problémák, a feszültség, a stressz, valamint a méreganyagok felhalmozódása súlyfelesleghez, izom és egyéb mozgásszervi, bőrgyógyászati problémákhoz, pszichés túlterheltséghez vezethetnek.

Központunk minden páciens számára egyénre szabott terápiát javasol, az ételallergiák, Candida szűrésével, a helyes táplálkozás beállításával. Ezáltal gyógyítható a 2 tipusú cukorbetegség, a meddőség, a pattanásos arcbőr, az izületi betegségek, a reflux, és számtalan civilizációs betegség. A helyes testsúly beállítása megszabadítja testi és lelki bajaitól.

Paleolit táplálkozási tanácsadás, ételallergiák szűrése, Candida szűrés, Insumed fogyókúra, IBR-System kezelés, allergia, ekcéma kezelés.
Foglalkozás-egészségügy

Rendelés/Nyitvatartás: Időpontegyeztetés alapján

Bejelentkezés Tel.: 1/238-0909; 20/913-7065

Tevékenységek:
fogyókúra program , INSUMED fogyókúra túlsúlyosoknak, ill. II. típusú cukorbetegeknek, Candida szűrés, II. típusú cukorbetegség diétás kezelése INSUmed-del, fogyókúrás tanácsadás, fogyás / testsúlycsökkentés jojo effektus nélkül , Insumed fogyókúra orvosi felügyelettel, biorezonanciás állapotfelmérés, Candida szűrés, méregtelenítés, lugos pH beállítás
  Fotók
FőoldalHírdetésekÜgyfélkapuSzolgáltatásokKapcsolat
Minden jog fenntartva! Maelektronika 2000 Kft. Linkgyüjtemény:

Ha pontos, megbízható személyszállítást keres forduljon cégünkhöz!

Pannon Interaktív