A 2014-es labdarúgó vb hírei     |    Ezüst Kehely Patika - Sopron   
FőoldalHírdetésekÜgyfélkapuSzolgáltatásokKapcsolat
Cégnév:  Tevékenység: 
Megye:  Keresőszó: 
Város: 

  Béke téri Egészségügyi Szolgáltató Kft.
Weboldal: http://www.betesz.hu

1182 Budapest, Üllői út 761 (Budapest)

Telefonszám: 06-1/294-6337, 06-1/294-6338, 06-1/294-6342
Fax: 1/297-6012

Információ:
A Béke téri Egészségügyi Szolgáltató Kft. az 1993-ban alakult Béke téri Háziorvosi Szövetkezet jogutódjaként immáron több mint másfél évtizede vállal részt a térség lakosságának magas szintű szakorvosi ellátásában.

Szakrendelőnk a 18. kerületben, Pestszentlőrincen, tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt jól megközelíthető helyen található.

Célunk, hogy a térség lakosságának magas szintű járóbeteg-szakellátást nyújtsunk jól képzett szakemberek, kiváló műszerezettség, betegcentrikus előjegyzési rendszer segítségével, kulturált környezetben.

A szív és érrendszeri betegségek, a cukorbaj, a zsíranyagcsere zavarok, a mozgásszervi elváltozások és a daganatos megbetegedések sajnos népbetegségnek számítanak Magyarországon. Szakrendeléseink a különböző szűrővizsgálatokkal lehetőséget nyújtanak ezek megelőzésére, illetve ha már megvan a baj, korszerű diagnosztikai és terápiás eszközökkel igyekszünk a teljes körű gyógyulást lehetővé tenni.

Valamennyi szakrendelésünket az Országos Egészségbiztosítási Pénztár finanszírozza, így az érvényes TAJ-kártyával rendelkező betegeinknek nincs fizetési kötelezettsége.

Beutaló nélkül igénybe vehető szakrendelések: szemészet, nőgyógyászat, urológia, bőrgyógyászat. A többi szakrendeléshez háziorvosi vagy szakorvosi beutaló szükséges.

Szolgáltatásaink egyik fontos pillére a térség vállalkozásainak biztosított foglalkozás-egészségügyi szakrendelés, amelyről részletesen az adott menüpont alatt olvashatnak.Tevékenységek:
angiológia, bőrgyógyászat, kardiológia, nőgyógyászat, reumatológia, fizioterápia, gyógytorna, gyógymasszázs, szemészet, urológia, ultrahang-diagnosztika
  Fotók
FőoldalHírdetésekÜgyfélkapuSzolgáltatásokKapcsolat
Minden jog fenntartva! Maelektronika 2000 Kft. Linkgyüjtemény:

Ha pontos, megbízható személyszállítást keres forduljon cégünkhöz!

Pannon Interaktív